Perfekte Pølsehorn

image

Herhjemme holder vi sommerferie for tiden, og sommerferie i Danmark indbyder til en masse små hyggelige turer…. Og til hyggelige turer, kræves der hyggelige snacks.

Og hvad bedre end bløde velsmagende pølsehorn – ungerne ELSKER dem ?

Rigtig mange pølsehorn er lækre og svampede, direkte fra ovnen.. Men desværre er mange allerede pil-tørre allerede senere på dagen og dagene efter…. Men ikke disse ?

image

 

Opskrift – 20 stk

 

2 1/2 dl lun mælk

50g gær

500g mel

3/4 spsk sukker

1 tsk salt

145g flydende bagemagarine

 

Derudover:

2 Pakker pølsehorns pølser fra Fakta (De er altså bare de bedste)

 

  • Gæren opløses i den lune mælk
  • Tilsæt melet og efterfølgende de resterende ingredienser
  • Æltes godt sammen og deles derefter i 4 dele og hæver 5 min på bordet image
  • Hver klump rulles ud i en rund cirkel, ca Ø30 og deles derefter i 5 dele. Pølsen ligges på den brede ende og rulles sammen image  image
  • Efterhæver lunt i 15min, pensles med lidt mælk og bages i 10min ved 200grader

Tip: Kom en stribe ketchup på ved siden af pølsen, før de rulles

 

Opbevares på køl – og kan evt lunes ca 30sekunder i mikroovnen før servering

Er fryseegnet

 

Velbekomme