Herhjemme holder vi sommerferie for tiden, og sommerferie i Danmark indbyder til en masse små hyggelige turer…. Og til hyggelige turer, kræves der hyggelige snacks.
Og hvad bedre end bløde velsmagende pølsehorn – ungerne ELSKER dem ?
Rigtig mange pølsehorn er lækre og svampede, direkte fra ovnen.. Men desværre er mange allerede pil-tørre allerede senere på dagen og dagene efter…. Men ikke disse ?
Opskrift – 20 stk
2 1/2 dl lun mælk
50g gær
500g mel
3/4 spsk sukker
1 tsk salt
145g flydende bagemagarine
Derudover:
2 Pakker pølsehorns pølser fra Fakta (De er altså bare de bedste)
- Gæren opløses i den lune mælk
- Tilsæt melet og efterfølgende de resterende ingredienser
- Æltes godt sammen og deles derefter i 4 dele og hæver 5 min på bordet
- Hver klump rulles ud i en rund cirkel, ca Ø30 og deles derefter i 5 dele. Pølsen ligges på den brede ende og rulles sammen
- Efterhæver lunt i 15min, pensles med lidt mælk og bages i 10min ved 200grader
Tip: Kom en stribe ketchup på ved siden af pølsen, før de rulles
Opbevares på køl – og kan evt lunes ca 30sekunder i mikroovnen før servering
Er fryseegnet
Velbekomme