Fyldte Julechokolader

Indeholder affiliate links

Nogen gange må det bare gerne være enkelt… Helt enkelt, uden en masser spraglede farver, men så enkelt at bare selve formen og smagen står frem.

Det gør disse lækre fyldte chokolader – De emmer af jul og peberkager!
Fyldet er langtidsholdbart da det ikke indeholder fløde, og er derfor perfekt til ex. julekalender

Chokoladerne er støbt i formen CW1921, og den samt alle råvarer kan du finde på min shop: www.Kagerogsager.dk

Opskrift

Du skal bruge:
Form – cw1921
Karamel – Evt. en færdig Dulce De leche (find den HER)
Skraber – Dette er min favorit HER
Skål
Evt. guld farvet kakaosmør og guld pumpespray til pynt

Fyld:
30g Pebernødder
80g lys chokolade
50g Hasselnød Praline
1 tsk. Cookie Spice

Smelt chokoladen og tilsæt knuste pebernødder, der må stadig godt være lidt bid i.
Vend sammen med hasselnød praline og krydderi og kom fyldet i en sprøjtepose

Kan opvarmes kort i microovn hvis det sætter sig for meget inden brug

Chokolade:
250g Lys Chokolade
20g Kakaosmør

Temperer din chokolade – se evt. min guide HER

Når chokoladen har sat sig fylder du formen 1/3 med karamel og derefter dit hjemmelavede fyld for resten.

Rigtig god fornøjelse 🙂