Påsken er lige om hjørnet og herhjemme skal disse søde små kager, fuld af skøn forårs smag serveres
Kagerne er lavet i den skønne Mini Dot form, som du kan finde på shoppen lige HER

Opskrift – 6 stk.
Pistacie Mazarin:
50g pistacienødder (usaltet)
100g marcipan
100g rørsukker
45g mel
90g blødt smør
2 æg
Obs. jeg laver denne dej på min Kitchenaid minihakker, men den kan også sagtens laves i hånden.
Så skal marcipanen blot rives groft.
- Pistacienødderne hakkes fint, og marcipan og sukker tilsættes.
- Kom mel, smør og æg i sammen med og kør kort til en samlet del
- Bages i en Ø20 bagering i 35min ved 175 grader
- Udstikkes i 6 bunde med Ø5
Citron Mousse:
2 blade husblas
100g hvid chokolade
Saft og skal af ½ citron
3 dl fløde
- Husblas udblødes i koldt vand
- Chokoladen, samt 1 dl fløde kommes i en kasserolle, sammen med saft og skal og varmes langtsomt op indtil chokoladen er helt smeltet.
- Husblas tilsættes den lune chokolade, og cremen afkøles let
- Det resterende fløde piskes til let skum, og den afkølede chokoladecreme vendes forsigtigt i lidt af gangen.
Fordel moussen i de 6 huller, ca. 1 cm fra kanten og tryk de udstikkede bunde i.
Sæt din form på frys i minimum 4 timer – laves gerne nogle dage i forvejen
På dagen for servering, tages kagerne ud og sprøjtes med brun Velvet – Find den HER
Passionsfrugt Ganache
15g Fløde
15g Passionsfrugt puré
40g Hvid chokolade
5g smør
Kom fløde og passionsfrugt i en kasserolle og bring i kog og hæld over chokoladen
Rør i midten til en samlet creme og tilsæt smør
Fordel ganachen i de 6 fordybninger
Nougat Ganache
30g Nougat
30g Mørk chokolade
40g fløde
Smelt nougat og chokolade sammen, bring fløden til kogepunktet og hæld over chokoladen.
Rør godt i midten til en samlet creme og kom på sprøjtepose.
Når det har sat sig, klipper du et lille hul i posen og sprøjter ringe omkring passionsganachen.
Pynt med små påskeæg og friske blomster
