Sommeren er i den grad over os i Danmark ? Og hvor er det bare fantastisk..
Og med sommeren kommer også lette, smagfulde og syrlige kager – og nogle gange må det altså gerne bare være mega nemt.. Og nemt et det i den grad, med denne hindbær tærte.
Tærten serveres med cremefraice, flødskum, vaniljeis – eller bare som den er.
Den aflange tærteform er købt ved http://www.nyborgs-room.com
Opskrift
140g sukker
2 æg
70g mel
100g frosne hindbær
50g marcipan
1 lille håndfuld hvide chokolade knapper
(Marcipan & Chokolade kan udelades)
- Sukker og æg piskes let og luftigt
- Mel vendes i, og så i med chokolade og marcipan i små stykker, hvis i kommer dette i
- Vend hindbær i og vend det hele sammen
- Kommes i formen med bagepapir og lidt smør (i små stykker eller flydende) fordeles ovenpå
- Bages i ca 25min ved 180 grader
- Afkøles og drysses med flormelis
Velbekomme