Nem Hindbærtærte

Sommeren er i den grad over os i Danmark 😃 Og hvor er det bare fantastisk..

Og med sommeren kommer også lette, smagfulde og syrlige kager – og nogle gange må det altså gerne bare være mega nemt.. Og nemt et det i den grad, med denne hindbær tærte.

Tærten serveres med cremefraice, flødskum, vaniljeis – eller bare som den er.

 

Den aflange tærteform er købt ved http://www.nyborgs-room.com

 

 

 

Opskrift

140g sukker

2 æg

70g mel

100g frosne hindbær

50g marcipan

1 lille håndfuld hvide chokolade knapper

(Marcipan & Chokolade kan udelades)

 

  • Sukker og æg piskes let og luftigt
  • Mel vendes i, og så i med chokolade og marcipan i små stykker, hvis i kommer dette i
  • Vend hindbær i og vend det hele sammen
  • Kommes i formen med bagepapir og lidt smør (i små stykker eller flydende) fordeles ovenpå
  • Bages i ca 25min ved 180 grader
  • Afkøles og drysses med flormelis

 

Velbekomme

 

 

3 Comments

  • Pernille Andreasen 30. juli 2018 at 12:22

    Hej Tine 🌸

    Jeg tænker at lave tærten i en rund form på ca. 20 cm. i diameter – hvor mange gange tror du jeg skal doble opskriften op, og skal den have længere tid i ovnen så?

    Med venlig hilsen

    Pernille Andreasen

    Reply
    • Tinesverden 31. juli 2018 at 19:42

      Hej Pernille.

      Ville nok lave 1 1/2 portion og så 5-7 min mere i ovnen.. men hold øje med den

      Reply
      • Pernille Andreasen 1. august 2018 at 7:32

        Okay, tak for hjælpen. 😊

        Reply

Leave a Comment