Havregryns Kager

Sprøde havregrynskager, eller lyn-kager som jeg også ynder at kalde dem 🙂 Det er uden tvivl den nemmeste og hurtigste kage, som jeg kender til.

15 min og så er der lune kager klar til servering, og det er altså inklusiv 12minutters ovntid… Er i klar til at springe ud i det? For så kommer opskriften lige her..

God aften til alle.

 

image

 

 

Opskrift – 20 stk

 

125g blødt smør – eller flydende bagemagarine

115g sukker

75g mel

1 tsk natron

1 tsk vaniljesukker

115g havregryn

 

 

  • Smør og sukker røres godt sammen – Hvis ikke du gider tage piskeren frem, så bare brug en gaffel
  • Resten tilsættes og massen røres godt sammen
  • Dejen fordeles i 20 runde klatter, på 2 bageplader, med godt mellemrum så de ikke flyder sammen
  • Bages 12 min ved 200 grader
  • Afkøles, og så er der kager 🙂

 

Velbekomme

image

image

image