Sprøde havregrynskager, eller lyn-kager som jeg også ynder at kalde dem 🙂 Det er uden tvivl den nemmeste og hurtigste kage, som jeg kender til.
15 min og så er der lune kager klar til servering, og det er altså inklusiv 12minutters ovntid… Er i klar til at springe ud i det? For så kommer opskriften lige her..
God aften til alle.
Opskrift – 20 stk
125g blødt smør – eller flydende bagemagarine
115g sukker
75g mel
1 tsk natron
1 tsk vaniljesukker
115g havregryn
- Smør og sukker røres godt sammen – Hvis ikke du gider tage piskeren frem, så bare brug en gaffel
- Resten tilsættes og massen røres godt sammen
- Dejen fordeles i 20 runde klatter, på 2 bageplader, med godt mellemrum så de ikke flyder sammen
- Bages 12 min ved 200 grader
- Afkøles, og så er der kager 🙂
Velbekomme