Havregryns Kager

Sprøde havregrynskager, eller lyn-kager som jeg også ynder at kalde dem 🙂 Det er uden tvivl den nemmeste og hurtigste kage, som jeg kender til.

15 min og så er der lune kager klar til servering, og det er altså inklusiv 12minutters ovntid… Er i klar til at springe ud i det? For så kommer opskriften lige her..

God aften til alle.

 

image

 

 

Opskrift – 20 stk

 

125g blødt smør – eller flydende bagemagarine

115g sukker

75g mel

1 tsk natron

1 tsk vaniljesukker

115g havregryn

 

 

  • Smør og sukker røres godt sammen – Hvis ikke du gider tage piskeren frem, så bare brug en gaffel
  • Resten tilsættes og massen røres godt sammen
  • Dejen fordeles i 20 runde klatter, på 2 bageplader, med godt mellemrum så de ikke flyder sammen
  • Bages 12 min ved 200 grader
  • Afkøles, og så er der kager 🙂

 

Velbekomme

image

image

image

 

4 Comments

  • Janni breuner 2. november 2016 at 18:25

    HavregrynS kagerne der kan du sprøjte smørcreme på den ene kiks og så kis ovenpå og dyb halv ned i chokolade

    Reply
  • Lena 26. februar 2018 at 17:15

    Hvor længe kan de holde sig sprøde? Hvis man laver dem torsdag men først skal bruge dem i weekenden, vil de så stadig være lækre?

    Reply
    • Tinesverden 26. februar 2018 at 20:05

      Absolut ? bare i en lufttæt bøtte med dem

      Reply
  • Lene 26. februar 2019 at 2:49

    Åh de er så dårlige for mit kalorie-indtag de her 😋. Jeg plejer at komme lidt hakkede paranødder i: nam Nam. I dag lavede jeg dem med mandelmel i stedet for hvedemel. Det fungerede super godt, og så var de pludselig glutenfri 😉

    Reply

Leave a Comment