Januar betyder at mange mennesker byder den sundere livsstil velkommen, og dermed skal der også findes inspiration til den lille sult.
Og her er et rigtig godt bud… Knækbrød uden mel og sukker, med istedet fyldt med en masse lækre kerner, frø og nødder.
De er super nemme at lave, og kan opbevares i en tæt sluttet bøtte 🙂
Velbekomme..
Opskrift – Giver 1 pladefuld
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2/3 dl hasselnødder
2/3 dl mandler
Ovenstående kommes i en minihakker og hakkes til forholdsvis fint mel.
kommes i en skål og blandes sammen med følgende:
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
1 dl chia frø
½ dl sesamfrø
1½ dl vand
2 æg
1 tsk fint salt
Alle delene blandes godt sammen, og hviler i skålen i ca. 10-15 min.
Massen bredes ud på en bageplade og der lægges husholdningsfilm over – Dette gøres for at det nemt kan bredes tyndt ud, på hele pladen.
Massen skæres i tern med et pizzahjul, ovenpå filmen, men uden at du skærer igennem.
Bag knækbrødet i 15min, ved 200 grader, derefter tages pladen ud og stykkerne deles.
Bag yderligere i ca. 10 min, til kanterne er sprøde.
Velbekomme