Kan man nogensinde få nok Cookies? Nej det tror jeg ikke man kan 🙂
Disse får den der helt lækre konsistens, som både er chewey men sprød.
Jeg har jo fået denne skønne pose Callebaut Gold. Til dem af jer som ikke kender den, så er det en skøn karamel chokolade med et hint af havsalt.. Det smager fuldstændig fantastisk.
Det kan bla. købes ved www.cakesandmore.dk
Syntes du ikke at du lige vil ud og købe Gold, så kan du også bruge karamelisseret hvid chokolade, som du selv kan lave – Søg en tur på google, og du finder nemt en fremgangsmåde.
Opskriften den får i her – Dejlig søndag derude <3
Opskrift – 18 stk
80g blødt smør
90g sukker
50g brun farin
½ tsk natron
1 tsk vaniljesukker
1 knps salt
150g mel
30g groft hakkede mandler
75g Callebaut Gold (eller karamelisseret chokolade)
25g mørk chokolade
1 æg
1 drys havsalt
- Smør, sukker og farin pises godt sammen
- Mel, salt, natron og vaniljesammen blandes sammen med de hakkede mandler, og chokoladen
- Mel blandingen og ægget kommes op til smørblandingen, og det hele røres godt sammen
- Sættes på en bageplade, med god afstand – 9 på hver. Jeg bruger en isske til dette
- Småkagerne drysses med et lille drys havsalt og bages en plade af gangen, i 10 min ved 180 grader
- OBS. halvvejs igennem bagningen, tages pladen ud og bankes 3-4 gange ned i bordet. Dette gøres for at småkagerne bliver fladere og får en krakeleret overflade
Velbekomme