Jordbær Kage med Pistacie & Flag

Hip Hurra… Denne lækre og ret nemme jordbær Kage emmer af sødme og fødselsdag – eller Tillykke i hverfald

Kagen består af en sød svampe pistacie bund, sprødt praliné lag, lækker vanilje creme, søde jordbær & det fineste chokoladebånd med flag

Alle råvarer, forme mv. finder du som altid i mine skønne shop www.kagerogsager.dk – og del endelig din færdige kreation på de sociale medier og tag @kagerogsager.dk/@Cakesbytinesverden

God bagelyst

Det skal du bruge:

Et smukt stykke transfersheet
En kagering ø18
Pistacie smagspasta
Callebaut Praline Feuilletine
Kageplast

Opskrift:

Bund:
100g marcipan
2 spsk. Pistacie smagspasta
2 æg
100g sukker
90g blød smør
50g mel

Køre alle delene på en mini hakker, fordel i en kagering ø18 og bag den gylden ved 185 grader i ca. 20-25 min (hold øje med den, ovne bager forskelligt)
Tag den ud af formen og afkøl den helt, og smør den derefter med et lag Praline Feuilletine

Chokoladebånd:
Et smukt stykke transfersheet
150g hvid chokolade

Klip dit transfersheet til, så det er ca 1 cm. højere end din bund, og passer med omkredsen på en ø18 kagering – kan let tapes sammen på midten.
Læg din lange bane af transfersheet på et stykke sølvpapir eller lign og temperer nu din chokolade – læs evt. guide HER

Kom Kageplast rundt om din ø18 kagering

Fordel chokoladen på dit transfersheet og glat det ud, lad det ligge kort og flyt det så til en “rent” sted, så dine kanter bliver lige.

Når chokoladen har sat sig let, sætter du båndet rundt om din kagering og lader det sætte sig HELT.

Fjern forsigtigt ringen, og derefter kageplast og transfersheet, og løft forsigtigt dit chokoladebånd om din bund

Sæt dit chokoladebånd omkring ringen som her

Vaniljecreme:
1 æg
1 spsk sukker
1 tsk. Vaniljepasta
1 spsk Majsstivelse
1,5 dl mælk (jeg bruger bare mini)
1 dl fløde

Kom alt, undtagen fløde i en kasserolle og pisk godt sammen.
Varm over medium varme, under konstant piskning indtil cremen tykner… Og det er vigtigt at det er konstant piskning, ellers klumper det.
Afkøl cremen og pisk derefter fløden til skum.
Bland cremen med flødeskummet og kom det i en sprøjtepose.
Sprøjt toppe langs kanten af chokolade båndet, og smør derefter resten ud i midten af kagen

Top med en masse friske bær og spiselige blomster