Bueno Chokoladebar

Er du bid af en gal chokolade støber?
det er jeg – i den grad, og har været det virkelig længe 🙂

Disse chokolader er støbt i en af de nye skønne forme, som jeg netop har fået på shoppen www.kagerogsager.dk – Dette er helt præcist denne HER
Men du kan støbe dem i alle typer af bar forme, samt som almindelige fyldte chokolader.

Opskrift

Du skal bruge:

Ristede hasselnødder – Find den HER
Feuilletine knas – Find den HER
Mælke chokolade
Hvid chokolade
Hasselnød praliné – Find den HER

Hasselnød creme:
150g hvid chokolade
75g hasselnød praliné

Smelt chokoladen til 40 grader, og vend praline i.
Vend godt sammen og kom i sprøjtepose

Samling:

Støb dine skaller i mælke chokolade – se evt. temperingsguide HER
Kom først en stribe creme i formen, derefter hakkede hasselnødder og et lag feulletine knas. slut af med creme. Lad der være ca 2-3 mm til kanten så de kan lukkes.

Chokoladerne gemmes ved stue temp eller min. 15 grader i en bøtte.
Holdbarhed: Minimum 2 mdr.