Nogle gange må det bare gerne være simpelt, og hvad er mere simpelt end en banankage.
Det jeg elsker allermest ved denne banan kage, er at den er ligeså blød og fugtig inden i på selv 2. Og 3. Dagen ?
Opskrift – form Ø22:
170g sukker
3 æg
125g mel
3 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
100g blødt smør
2 bananer
50-100g Hakket chokolade
- Sukker og æg piskes luftigt
- Tilsæt det bløde smør, vaniljesukker, mel og bagepulver
- Bananerne moses godt og røres i sammen med det hakkede chokolade
- Hæld dejen i en smurt form, jeg brugte en springform Ø22
- Bages 35 min ved 180 grader varmluft
- Afkøles og pyntes med chokoladeganach
Chokolade Ganache:
100g chokolade – Jeg mixer lys og mørk
80g fløde
- Hak chokoladen godt
- Varm fløden op til kogepunktet og bland i chokoladen
- rør godt til en ensartet masse
- afkøl til det er begyndt at sætte sig