TWIX Chokolade Barer

Er du bid af en gal chokolade støber?
det er jeg – i den grad, og har været det virkelig længe 🙂 og det kommer til udtryk i de mange barer og chokolader jeg lavet på Instagram pt. på @cakesbytinesverden

Disse chokolader er støbt i en af de nye skønne forme, som jeg netop har fået på shoppen www.kagerogsager.dk – Dette er helt præcist denne HER
Men du kan støbe dem i alle typer af bar forme, samt som almindelige fyldte chokolader.

Opskrift

Kiks:

20g koldt smør
20g Sukker
40g Hvedemel
2 tsk. vand

Smulder smør, sukker og mel godt sammen i en skål, tilsæt vand og rul dejen ud i ca. 0,5cm tykkelse og skært 8 stænger som passer ned i formens hul. Bag dem ved 190 grader i 5-10 min, til de er let gyldne.

Karamel

100g sukker
50ml fløde
1 knus. havsalt

Smelt sukkeret ved svag varme til det er gyldent, ikke rør i det undervejs.
Kog fløden op lige inden brug, hæld den over det gyldne sukker imens du pisker godt. Når Karamellen er samlet hældes den ud på en fiberglas måtte og afkøler helt.. Den skal være under 30 grader når den kommes i chokoladerne.

Samling

Støb dine skaller i mælke chokolade – se evt. temperingsguide HER
Kom først en stribe karamel i formen, derefter bundene – De kan evt. pensles med en smule chokolade forinden.
Lad der være ca 2-3 mm til kanten så de kan lukkes.