Hindbærsnitte Tærte

Denne lækre syndige tærte, er strøget direkte ind på familens top 3.

Tærten er en luksus version af en hindbærsnitte kombineret som en tærte.. Perfekt til både hverdag og fest.

Alle råvarer og form kan du finde på min webshop www.kagerogsager.dk
Husk jeg bliver vildt glad hvis du tagger mig, når du deler på sociale medier
@Cakesbytinesverden / #bagmedkagerogsager

Du skal bruge:

Pie form – Find den HER
Hindbær syltetøj – vælg en god en med masser smag
Odense Kransekagemasse – Find den HER
Odense Marcipan – Find den HER
Bagespray – Find den HER
Perle Krymmel – Find den HER

Bund:

300g mel
100g Flormelis
150g koldt smør
1 æg

  • Kom mel, flormelis og smør i en skål, og bland til smørret et helt smuldret
  • tilsæt ægget og bland til det netop er samlet
  • Udrul i 2-3 mm mellem 2 stykker bagepapir og afkøl i 10-20 min mens du laver mazarinmassen

Mazarin:

150g sukker
150g marcipan
150 blødt smør
40g mel
2 æg

  • Riv marcipanen groft og bland godt med sukkeret
  • tilsæt den bløde smør og æggene et af gangen
  • Saml massen med melet og sæt det på køl i 10-15 min

Sådan gør du:

Obs. find reels med how-to fra start til slut på instagram @Cakesbytinesverden

Smør din form godt med bagespray.
Kom din mørdej i bunden og op af kanterne, og skær overskydende fra, resterne udrulles igen mellem bagepapiret og lægges på køl.

Prik huller i bunden med en gaffel, smør med et godt lag syltetøj og fordel din mazarin masse ovenpå

Bag nu tærten i 20 min. ved 190 grader varmluft – begynder kanten at blive for mørk, så kom staniol over og bag 5 min ekstra.

Tag tærten ud af ovnen, smør et nyt godt lag syltetøj ovenpå mazarinmassen.

Udstik resten af din mørdej i ø18, og placer ovenpå syltetøjet.
Sprøjt din kransekage rundt i kanten.

Skru varmen på din ovn ned på 175 grader varmluft, og bag nu hele tærten igen i ca. 25 min.
Bliver kanten igen lidt for hurtig gylden, så kom staniol over og forlæng bagetiden ved 5 min.

Afkøl tærten HELT og pynt med glasur og krymmel

Opbevares på køl, og tages ud 10-15min før reservering.
Kan holde flere dage på køl og smager oftest aller bedst dagen efter bagning.

God bagelyst