Sukkerfri Musli barer

Helt perfekte søde og sprøde muslibarer, til den lille sult, turen eller bare en snack. Barene indeholder ikke raffineret sukker, men har et naturlig indhold fra ex. honning og nødder

Til barerne skal du bruge en bageform i 20×20 den kan du finde på min shop Kagerogsager.dk lige HER

Opskrift – ca. 12 stk.

50g Grønne pistaciekerner
50g Mandler
50g Cashewbrud
50g Solsikkekerner
70g Havregryn
5g Smør
50g Crisp Kugler
2 spsk. fast Honning
30g Callebaut Malchoc-D sukkerfri Chokolade

ca. 70g ekstra chokolade til at toppe dem når de er færdige

Hak nødder og kerner groft og rist dem af på en varm pande et par minutter. Tilsæt smør og havregryn og lad det tage en smule farve.
Tilsæt kakao crisp, honning og chokolade og vend det sammen til det er smeltet og begynder at hænge lidt sammen.

Kom bagepapir i din form og tryk massen godt sammen.
Bag ca. 15 min ved 170 grader og lad den derefter afkøle let.
Kom chokolade knapper på toppen, og pensel det ud når det er smeltet og lad barerne afkøle helt, inden de deles med en skarp kniv

Opbevares i en tætlukket beholder

Velbekomme