Normalt laver og bager jeg ikke sukkerfri ting.. Ikke af nogen speciel grund, andet end kager med sukker for det meste bare smager bedst 🙂
MEN ingen regel uden undtagelse – og denne undtagelse er fuldstændig fantastisk.
Den indeholder ingen tilsat sukker og er spækket med rigtig mange gode ting for kroppen.
Prøv den, for kan garantere at i ikke bliver skuffet 🙂
Opskrift – ca. 12 barer
150g dadler uden sten
90g saltede peanuts
2 spsk peanutbutter
80g mørk chokolade – Sukkerfri eller 70-80%
1 tsk kokosolie
- Kom dadlerne i en blender/mini hakker og hak så godt som muligt
- Tilsæt peanuts og hak godt sammen
- Kom peanutbutter i, og hak til massen er ensartet – tilsæt mere peanutbutter, hvis de virker tørt
- Kom massen i en lille form, foret med film – jeg brugte en tom 1 liters isbøtte og sæt på køl
- Chokolade og kokosolie smeltes sammen, over vandbad eller i microoven, og hældes derefter ovenpå dadelmassen
- Pynt med lidt hakkede peanuts, og sæt på køl/frys til chokoladen er størknet
Velbekomme