Lune nybagte pizzasnegle, det er da bare lækkert 🙂 De er perfekte til den lille sult, skovturen, madpakken eller tapas bordet..
Her får i opskriften på nogle lækre svampede nogle af slagsen, som ikke bliver tørre og er ligeså lækre dage efter.
Opskrift – 24 stk
2 1/2 dl lun mælk
50g gær
500g mel
3/4 spsk sukker
1 tsk salt
145g flydende bagemagarine
Derudover:
Pizzasauce
Ost
Skinke
- Gæren opløses i den lune mælk
- Tilsæt melet og efterfølgende de resterende ingredienser
- Æltes derefter godt sammen, og deles i 2 klumper som hæver 5min på bordet
- Udrulles derefter i godt med mel, til ca ½ cm tykkelse
- Smør laget først med pizzasauce, og kom derefter revet ost og skinke på
- Dejen rulles på den brede led og skæres derefter i 12 stykker, som ligges på en bageplade
- Efterhæver lunt i ca. 20 min, og bages derefter ca. 10 min ved 200 grader
Opbevares på køl, og kan evt. lunes 30 sekunder før de spises
Er fryseegnet
Velbekomme 🙂