Pizzasnegle

image

Lune nybagte pizzasnegle, det er da bare lækkert 🙂 De er perfekte til den lille sult, skovturen, madpakken eller tapas bordet..

Her får i opskriften på nogle lækre svampede nogle af slagsen, som ikke bliver tørre og er ligeså lækre dage efter.

 

image

 

 

Opskrift – 24 stk

2 1/2 dl lun mælk

50g gær

500g mel

3/4 spsk sukker

1 tsk salt

145g flydende bagemagarine

 

Derudover:

Pizzasauce

Ost

Skinke

 

  • Gæren opløses i den lune mælk
  • Tilsæt melet og efterfølgende de resterende ingredienser
  • Æltes derefter godt sammen, og deles i 2 klumper som hæver 5min på bordet
  • Udrulles derefter i godt med mel, til ca ½ cm tykkelse
  • Smør laget først med pizzasauce, og kom derefter revet ost og skinke på
  • Dejen rulles på den brede led og skæres derefter i 12 stykker, som ligges på en bageplade
  • Efterhæver lunt i ca. 20 min, og bages derefter ca. 10 min ved 200 grader

 

image

image

 

Opbevares på køl, og kan evt. lunes 30 sekunder før de spises

Er fryseegnet

 

Velbekomme 🙂