Oreo Snegle

Her får i min nyeste opskrift – denne gang på lækre og bløde OREO snegle, fyldt med masser lækker chokolade og de syndige små kiks.

Inspirationen til disse fik jeg af min skønne veninde, som fandt et billede af nettet af nogen ligende blot med noget lidt andet fyld.

 

Opskrift – 20 stk 

 

Dej: 

450g mel

50g sukker

2 dl lun mælk

50g gær

1 knps salt

100g flydende bagemagarine

1 æg

 

Opløs gæren i den lune mælk. Tilsæt det resterende og ælt det godt sammen. Hæver lunt og tildækket med film i 20 min

 

Chokolade smørcreme:

125g smør

80g brun farin

1 spsk usødet kakao

40g mørk/lys chokolade

1 tsk kanel

1 tsk sukker

 

Det hele kommes i en kasserolle og varmes over svag varme, indtil det hele netop er smeltet sammen. Sættes på køl i ca 30 min. Indtil det har konsistens ala blød nutella. Rør i det ind i mellem.

 

 

Derudover skal du bruge:

50g groft hakket chokolade – jeg brugte en blanding af mørk og hvid chokolade

8 knuste Oreos

 

Samlingen…

  • Dejen udrulles i mel, til en rektangel, ca 20×40 cm og ca 5 mm tyk
  • Smørcremen smørres ud på, så det dækker hele overfladen
  • Kom fyldet på over hele falden og rul den sammen på den lange led
  • Skæres til 20 stykker på ca 2 cm. image
  • Efterhæver 20 min og bages derefter på 200grader varmluft i ca. 8-10 min, til de er gyldne. Pyntes med glasur når de er afkølet.image

 

Velbekomme