Hindbær Mazarinsnitter

Lækre søde og syrlige snitter – en luksus udgave af den klassiske hindbær snitten.

Holder sig lækker i dagevis, i en bøtte i køleskabet.

Opskriften finder du herunder, og giver 18 lækre stykker.

Husk at alt kan købes på min shop www.kagerogsager.dk

Opskrift

Det skal du bruge;

Mellem bradepande – du ved en af dem man kan købe med låg til
Hindbærsyltetøj

Mørdejsbund:

150g mel
75g koldt smør
50g flormelis
½ æg

  • Bland mel og flormelis , og smuldre det kolde smør ud i og tilsæt til sidst ægget. Ælt kun lige sammen til dejen er samlet
  • Læg på køl i ca. 30 min, og udrul så den passer ned i din bradepande, som er foret med bagepapir
  • Bag bunden i 10 minutter ved 180 grader
  • Afkøl let og fordel et godt lag syltetøj på bunden – jeg brugte ca. ½ glas

Mazarin:

150g sukker
150g marcipan
150 blødt smør
40g mel
2 æg

  • Riv marcipanen groft og bland godt med sukkeret
  • tilsæt den bløde smør og æggene et af gangen
  • Saml massen med melet og sæt det på køl i 10-15 min
  • Fyld massen på sprøjtepose (Hvis du har) og sprøjt dejen i baner ovenpå din bund.
    Det er vigtigt at du ikke trykker ned, så det blander sig for meget med syltetøjet. Glat overfladen jævn.
  • Bag bunde igen i 20-25 minutter ved 180 grader. Den skal være let gylden.
  • Afkøl kagen helt

RUBY ganache:

150g Ruby chokolade
80ml fløde

  • Opvarm fløden i en lille gryde, kun lige til kogepunktet, og hæld det over chokoladen
  • Rør i midten, indtil din creme er helt samlet og blank.
  • Afkøl til den tykner en smule
  • Smør den ud over hele kagen og lad den sætte sig
  • Opbevar din kage på køl herefter

Når kagen er helt afkølet, så kan kanterne skæres fra og dernæst deles i 18 lækre stykker
Opbevares i en bøtte på køl

Velbekomme