Lækre søde og syrlige snitter – en luksus udgave af den klassiske hindbær snitten.
Holder sig lækker i dagevis, i en bøtte i køleskabet.
Opskriften finder du herunder, og giver 18 lækre stykker.
Husk at alt kan købes på min shop www.kagerogsager.dk

Opskrift
Det skal du bruge;
Mellem bradepande – du ved en af dem man kan købe med låg til
Hindbærsyltetøj
Mørdejsbund:
150g mel
75g koldt smør
50g flormelis
½ æg
- Bland mel og flormelis , og smuldre det kolde smør ud i og tilsæt til sidst ægget. Ælt kun lige sammen til dejen er samlet
- Læg på køl i ca. 30 min, og udrul så den passer ned i din bradepande, som er foret med bagepapir
- Bag bunden i 10 minutter ved 180 grader
- Afkøl let og fordel et godt lag syltetøj på bunden – jeg brugte ca. ½ glas
Mazarin:
150g sukker
150g marcipan
150 blødt smør
40g mel
2 æg
- Riv marcipanen groft og bland godt med sukkeret
- tilsæt den bløde smør og æggene et af gangen
- Saml massen med melet og sæt det på køl i 10-15 min
- Fyld massen på sprøjtepose (Hvis du har) og sprøjt dejen i baner ovenpå din bund.
Det er vigtigt at du ikke trykker ned, så det blander sig for meget med syltetøjet. Glat overfladen jævn. - Bag bunde igen i 20-25 minutter ved 180 grader. Den skal være let gylden.
- Afkøl kagen helt
RUBY ganache:
150g Ruby chokolade
80ml fløde
- Opvarm fløden i en lille gryde, kun lige til kogepunktet, og hæld det over chokoladen
- Rør i midten, indtil din creme er helt samlet og blank.
- Afkøl til den tykner en smule
- Smør den ud over hele kagen og lad den sætte sig
- Opbevar din kage på køl herefter
Når kagen er helt afkølet, så kan kanterne skæres fra og dernæst deles i 18 lækre stykker
Opbevares i en bøtte på køl
Velbekomme
