Jeg elsker jo at bage, og indimellem hænder det også at jeg medbringer kage til fest.
Denne gang skulle jeg til fødselsdag ved en rigtig kage-elsker, og hvad er den perfekte værtindegave til en kage-elsker? KAGE 🙂
Lækre svampede Karamel Cupcakes, pyntet lidt festligt med fondant – og nogle uden.
Opskriften den får i her…..
Karamel Muffin
150g mel
1 tsk bagepulver
1 drys salt
55g smør (stuetemp)
190g sukker
1 stort æg
1 tsk vanilje essens (alternativt 1 tsk vaniljesukker)
1 ½ dl. mælk
100g Karamel Creme (se link til opskriften nederst)
- Smør + sukker piskes godt og ægget tilsættes
- Alt det tørre sigtes sammen i en skål
- Bland skiftesvis mælk og melblandingen i æggemassen
- vanilje og karamel røres forsigtigt i til slut
- Bages 15 min ved 175 grader varmluft
Karamel Frosting
115g smør (stuetemp)
220g flormelis
1 drys havsalt
½ tsk mælk
65g Karamel Creme (se opskriften nederst)
- Alt indtagen karamel piskes luftigt i ca. 5 min
- Karamel tilsættes og vendes i
- Fyldes på sprøjtepose med tyl – Jeg brugte Wiltons M1
Tip: Lav nogle karamel-streger indvendigt på sprøjteposen, inden frostingen kommes i. Dette laver flotte streger når det sprøjtes ud.
OPSKRIFT PÅ KARAMEL FINDES HER:
http://www.tinesverden.dk/karamel-creme-dulche-de-leche/