Mørk chokolade, lys chokolade, hvid chokolade…. Man kan aldrig få nok chokolade!
Så hvis du er en rigtig chokolade elsker, så er denne trifli lige noget for dig ? og helt sikkert og dine gæster.
Opskrift – 4 stk.
Du skal bruge følgende;
- En chokoladekage rest (altid godt at gemme rester i fryseren, til ex. dette eller måske træstammer)
- Oreos
- Hvid chokolade mousse
- Lys/mørk chokolade mousse
- Vanilje flødeskum
Chokolade mousse:
2 dl fløde
1 blad husblas
50g chokolade
- Husblas udblødes i koldt vand i 5 min.
- Chokoladen hakkes fint
- Fløden opvarmes til det kun netop koger og overhældes derefter den hakkede chokolade
- Rør godt, knug husblas fri for vand og tilsæt
- Massen sættes på køl minimum 3 timer, og piskes derefter til skum og fyldes på sprøjtepose
- Det samme gøres med begge slags chokolade
Vanilje flødeskum:
1 dl fløde piskes til skum, sammen med 1-2 tsk vaniljesukker.
Så skal triflierne samles
- Chokoladekage
- Hvid chokolade mousse
- Lys/mørk chokolade mousse
- Knust Oreos
- Vanilje flødeskum
- Toppes med lidt Oreo krummer
Tip: Hvis man er kaffe elsker, kan man tage 1-2 tsk færdig brygget kaffe og hælde over chokoladekagen i bunden
Velbekomme