Chokolade Trifli

Mørk chokolade, lys chokolade, hvid chokolade…. Man kan aldrig få nok chokolade!

Så hvis du er en rigtig chokolade elsker, så er denne trifli lige noget for dig ? og helt sikkert og dine gæster.

Husk at besøg min webshop www.kagerogsager.dk

Opskrift – 4 stk.

Du skal bruge følgende;

  • En chokoladekage rest (altid godt at gemme rester i fryseren, til ex. dette eller måske træstammer)
  • Oreos
  • Hvid chokolade mousse
  • Lys/mørk chokolade mousse
  • Vanilje flødeskum

Chokolade mousse:

2 dl fløde

1 blad husblas

50g chokolade

  • Husblas udblødes i koldt vand i 5 min.
  • Chokoladen hakkes fint
  • Fløden opvarmes til det kun netop koger og overhældes derefter den hakkede chokolade
  • Rør godt, knug husblas fri for vand og tilsæt
  • Massen sættes på køl minimum 3 timer, og piskes derefter til skum og fyldes på sprøjtepose
  • Det samme gøres med begge slags chokolade

Vanilje flødeskum:

1 dl fløde piskes til skum, sammen med 1-2 tsk vaniljesukker.

Så skal triflierne samles

  • Chokoladekage
  • Hvid chokolade mousse
  • Lys/mørk chokolade mousse
  • Knust Oreos
  • Vanilje flødeskum
  • Toppes med lidt Oreo krummer

Tip: Hvis man er kaffe elsker, kan man tage 1-2 tsk færdig brygget kaffe og hælde over chokoladekagen i bunden

Velbekomme