temporary

Vaniljeis med lys chokolade

Lækker blød og cremet vaniljeis, tilsat stykker af lys chokolade og toppet med chokolade sauce.. Så kan alle vidst være med 🙂
Og så er denne opskrift til og med, rigtig nem og hurtig at røre sammen..

 

temporary

temporary

 

Opskrift – ca. 1 liter færdig is

1,5 dl minimælk

3,5 dl fløde

Korn fra ½ vaniljestang

2 tsk sukker

½ dåse kondenseret mælk

 

Derudover skal du bruge:

Lys chokolade Ca. 50-150g groft hakket

Chokolade sauce

 

  • Kondenseret mælk, sukker, vaniljekorn og mælk røres sammen
  • Fløden piskes til let skum og vendes i mælkeblandingen
  • Hele herligheden køres ca. 40min på ismaskine, når der ca. er 5 min tilbage kommes chokoladen i
  • Kom den færdige is i en frysebox, og lav nogle streger af chokoladesauce ovenpå, som køres rundt med en gaffel

 

Velbekomme

 

 

 

No Comments

Leave a Comment