temporary

Müslibarer

Mine unger de ELSKER müslibarer 🙂 Og specielt de hjemmelavede af slagsen, som ind i mellem gemmer sig i madkassen..
De er enormt nemme at lave, og så er de en del billigere end dem du køber i supermarkederne.
Denne opskrift er med de ting som VI elsker, men fyldet kan variere i uendeligheder og al der gemmer sig i skuffen kan benyttes.

 

temporary

temporary

 

 

Opskrift – ca. 15 stk

1 spsk kokosolie (Kan erstattes af 20g ekstra smør)

80g smør

80g brunfarin

2 spsk honning

 

25g mandler

20g solsikkekerner

25g mørk chokolade

200g havregryn

15g rosiner

 

Smør, farin, kokosolie og honning, kommes i en kasserolle og smeltes godt sammen

Mandler, solsikkekerner, rosiner og chokolade hakkes godt sammen, og vendes op i kasserollen, sammen med havregrynene.

Massen røres godt sammen, og fordeles i en form med bagepapir i ca. 20×20 cm
Tryk massen rigtig godt sammen med en ske eller spartel.

Bages i 20min ved 150 grader og afkøles inden barerne skæres ud

 

Tip: Dyp bunden af de afkølede barer i smeltet chokolade – så hitter de endnu mere 🙂

 

Velbekomme

 

 

temporary

2 Comments

  • Laura Krogsøe 6. november 2017 at 12:36

    Hej Tine

    Ved du hvor længe de kan holde sig?

    Knus Laura

    Reply
    • Tinesverden 10. november 2017 at 7:32

      Længe, som minimum en måneds tid – i en tætlukket bøtte.

      Reply

Leave a Comment