image

Lagkagebunde


Jeg har testet enormt mange opskrifter på lagkagebunde, og syntes altid enten at de var for tørre, hævede for lidt eller smuldrede..

Men så prøvede jeg disse og har ikke bagt andre siden 🙂

De er helt perfekte, smuldre ikke og er dejlige luftige, men samtidig faste.

Jeg deler/ganger opskriften op, alt efter hvilken størrelse og hvor mange jeg skal bruge.

 

Opskriften får i her….

 

Lagkagebunde Passer til 3 stk Ø26 eller 25*35

6æg

200g sukker

120g mel

1 tsk bagepulver

1 tsk Vaniljesukker

 

  • Sukker og æg kommes i en skål og piskes 6 min, til det er lyst og luftigt – VIGTIGT der må ikke piskes mindre!
  • Mel, vaniljesukker og bagepulver vejes af og sigtes sammen
  • Melblandingen vendes forsigtigt i æggemassen, uden at slå alt luften ud
  • Hældes i en smurt springformen og bages ved 180 grader varmluft
  • ca. 12 minutter hvis du bager dem enkeltvis – ca. 30min hvis du bager alle 3 som en kage, der derefter skal deles.

 

Rigtig God fornøjelse

 

 

b4

b3

b2

 

11 Comments

  • Louise G 19. oktober 2015 at 12:44

    Hej. Kan de tåle en tur i fryseren? Mvh. Louise

    Reply
    • Tineandkjaer 20. oktober 2015 at 6:16

      Ja det kan de sagtens 🙂 Blot pak dem ind i film

      Reply
      • Louise G 20. oktober 2015 at 7:22

        Tak, så må jeg prøve din opskrift, her til min søns fødselsdag 🙂 Mvh. Louise

        Reply
  • Mariam 24. oktober 2015 at 7:28

    Skal man bare bruge kakao hvis man vil have chokoladebunde? Har du prøvet det?

    Reply
    • Tineandkjaer 24. oktober 2015 at 8:28

      Hej 🙂

      Opskriften på chokoladebunde ligger under fanen “Bagværk”

      Mvh Tine

      Reply
  • Anne 24. august 2016 at 5:53

    Er du klar over om man kan bruge mandelmel eller glutenfrit mel Istedet? Mvh. Anne

    Reply
  • Anja 1. december 2016 at 12:22

    Hvad betyder det når du skriver eller 25*35?? Dem glæder jeg mit til at prøve.. ?

    Reply
    • Tinesverden 1. december 2016 at 12:29

      Dvs. At opskriften enten passer til en angivne størrelse i opskiften eller i ex 25x35cm hvis du ønsker en firkantet form

      Reply
  • Anja 5. januar 2017 at 8:58

    Så har jeg lige prøvet bundene de fik 35 min.. var fint lysebrune og flot hævet.. stod og kølede af og er nu faldet lidt sammen.. er det meningen?? ?

    Reply
    • Tinesverden 6. januar 2017 at 12:17

      Prøv at bag dem enkeltvis i 12-14 min i stedet.

      Reply
  • Dorte 30. marts 2017 at 22:04

    Er de nemme at skære i 3 bunde ?

    Reply

Leave a Comment