Lagkagebunde


Jeg har testet enormt mange opskrifter på lagkagebunde, og syntes altid enten at de var for tørre, hævede for lidt eller smuldrede..

Men så prøvede jeg disse og har ikke bagt andre siden 🙂

De er helt perfekte, smuldre ikke og er dejlige luftige, men samtidig faste.

Jeg deler/ganger opskriften op, alt efter hvilken størrelse og hvor mange jeg skal bruge.

Husk at besøg min webshop www.kagerogsager.dk

Opskriften får i her….

Lagkagebunde Passer til 3 stk Ø26 eller 25*35

6æg

200g sukker

120g mel

1 tsk bagepulver

1 tsk Vaniljesukker

  • Sukker og æg kommes i en skål og piskes 6 min, til det er lyst og luftigt – VIGTIGT der må ikke piskes mindre!
  • Mel, vaniljesukker og bagepulver vejes af og sigtes sammen
  • Melblandingen vendes forsigtigt i æggemassen, uden at slå alt luften ud
  • Hældes i en smurt springformen og bages ved 180 grader varmluft
  • ca. 12 minutter hvis du bager dem enkeltvis – ca. 30min hvis du bager alle 3 som en kage, der derefter skal deles.

Rigtig God fornøjelse

b4

b3

b2