Fladbrød

image

Lækre lune, bløde og luftige fladbrød – direkte fra panden og med det lækreste fyld… Whats not to like…

Herhjemme er vi bestemt ikke særlig vilde med de der tørre, indistruelle wraps eller pitabrød, som man henter i Netto – De skal meget hellere være hjemmelavet og så er de sågar både lette og hurtige at lave ?

image

Vi bruger dem både som erstatning for tortillaer, wraps med kebab eller pitabrød.. PRØV dem..

image

 

Opskrift – 10 stk

10g gær eller 1 tsk bagepulver

2 dl lunt vand

300g hvedemel

1 tsk fint salt

1/2 tsk sukker

Et drys Koriander og hvidløgspulver (Kan udelades eller erstattes med Karry, chilli eller lign)

 

Det hele æltes godt og sættes til hævning i 20-45min – alt efter hvor god tid du har ?

Deles i 10 lige store stykker og rulles HELT tynde i godt med mel

Steges på en tør varm pande, en af gangen i ca. 1 min på hver side.. Ønskes det kan panden evt tørres af med lidt Olivenolie imellem hver.

image

Holdes varme under et viskestykke indtil servering

 

God fornøjelse

4 Comments

  • Jette Sørensen 13. juli 2016 at 20:22

    kan man opbevare dem til senere da vi kun er to til dglig

    Reply
    • Anonym 1. august 2016 at 15:16

      De er nok bedst frisklavet.
      Men ellers frys dem og lun i mikroovnen ved behov 🙂

      Reply
  • Jane 8. januar 2017 at 10:52

    Hej
    Super flotte kager du laver. Lidt nysgerrig på hvor du køber dine forme, bla silikoneforme, de store og plast til når man opbygger en lagkage.

    Reply
    • Tinesverden 8. januar 2017 at 14:41

      Mange tak 🙂
      De fleste kageshops på nettet, har både silikone forme og kageplast

      Reply

Leave a Comment