temporary

Chocolate Chip Cookie Flødeboller

Okay… Det lyder måske som en skør sammensætning, men disse flødeboller, er den mest himmelske lille mundfuld i kan tænke jer 🙂

Den crunchy lækre bund, søde guf og intense mørke chokolade overtræk.. Og så er de til og med vildt nemme at lave..

Opskriften den får i lige her, god fornøjelse…

 

IMG_1069

IMG_1087

 

 

Opskrift – ca. 25 stk

 

1 pose mini chokolate chip cookies (Fås i de fleste supermarkeder)

200g mørk chokolade (eller overtrækschokolade, hvis ikke du er en haj til temperering)

 

Guf:

75g æggehvide (ca. 2-3 store æg)

150g sukker

½ dl vand

  • Sukker og vand kommes i en kasserolle, og koges op til en tyk sirup (115 grader eller ca. 4-5 min)
  • Hviderne piskes stive, og sukkerlagen kommes i, i en tynd stråle under piskning
  • Piskes i ca. 10 min til en sej guf

 

Guffen sprøjtes i små toppe ovenpå en cookie. Jeg brugte en stor stjerne tyl..
Lad guffen sætte sig i ca. 20 min, og dyp dem derefter enkeltvis i smeltet chokolade.
Opbevares i en bøtte i køleskabet

 

IMG_1069

IMG_1070

temporary

temporary

 

 

 

No Comments

Leave a Comment