Brownie Cheesecake

image

 

Lækker, mørk, tung og klistret brownie… Hvem elsker ikke det ? Brownien kan laves i uendelige afskygninger, med alverdens lækre ting i eller ovenpå. Dog er denne brownie, med et tynd lækkert lag cheesecake, en af mine personlige favoritter.

Opskriften faldt jeg i sin tid, oprindeligt over på Philadelphias egen hjemmeside, men har efterhånden fået den små justeret til min egen smag.. Ex er den oprindelige opskrift mere luftig end min.

 

God bage fornøjelse

 

image

 

Opskrift:

(Passer til form str. 20x25cm)

 

130g smør

130g Hakket mørk chokolade

180g Brunfarin

2 æg

50g mel

50g usødet kakao

1/2 tsk bagepulver

 

200g Philadelphia Light

50g sukker

 

  • Smør, brunfarin og chokolade kommes i en lille gryde, og smeltes sammen. Må ikke koge!
  • image
  • Fjern gryden fra blusset og pisk æggene i
  • Mel, kakao og bagepulver sigtes sammen i en skål, og chokolademassen vendes i
  • Hældes i en smurt bageform
  • Smørost og sukker piskes sammen til en luftig masse og bredes derefter ud på den ubagte brownie bund. Lav et mønster med en gaffel.
  • Bages ca. 35 min ved 190 grader varmluft
  • image
  • image
  • image

 

image

image

No Comments

Leave a Comment