Brombær Muffins

Naturen bugner lige nu, af de lækreste mørke brombær… De er den perfekte kombination af let sødlig, men samtidig syrlige.. De er helt perfekte i kager!

Disse muffin er super nemme OG hurtige at lave – På et stadie hvor alle kan være med 🙂 De kan enten spises frisklavet, eller gemmes i køleskabet til dagen efter.

Har du ikke lige en brombær busk i baghaven eller den nærmeste park, så kan frosne bær også sagtens bruges.

 

Rigtig god bagelyst

IMG_6441

 

Opskrift – 12 stk

 

100g hele brombær

3 tsk sukker

40g hvid chokolade

250g mel

125g sukker

1 ½ tsk bagepulver

1 ½ tsk vaniljesukker

125g koldt smør i tern

2 æg

1 ½ dl mælk

 

  • Brombær, 3 tsk sukker og hakket hvid chokolade, blandes i en skål for sig selv
  • Mel, sukker, bagepulver, vanijlesukker og smør kommes i en skål og røres sammen til smørret er helt smuldret ud i melet
  • Æg og mælk tilsættes og dejen røres godt sammen
  • Halvdelen af dejen fordeles i de 12 muffinforme, og derefter fordeles Brombær/chokolade ovenpå. Til slut fordeles den sidste dej ovenpå
  • Kagerne bages i 18-20 min ved 180 grader varmluft

IMG_6426 (redigeret)

IMG_6427 (redigeret)

IMG_6428 (redigeret)

IMG_6431 (redigeret)

IMG_6443

 

Velbekomme

No Comments

Leave a Comment