AfterEight er en rigtig “mormor chokolade”, og den minder mig i den grad også om min egen mormor, som tit serverede AfterEight hvis vi var på besøg eller til fødselsdag – og altid helt kolde direkte fra køleskabet. Et dejligt minde!
Kombinationen af den lækre bløde chokoladekage bund. Den friske men cremede pebermynte frosting og det lækre stykke chokolade på toppen, er i mine øjne helt perfekt.
Husk at besøg min webshop www.kagerogsager.dk
Opskriften den får i her…
12 stk. almindelig størrelse
- 90g smør – stuetemp.
- 150g sukker
- 2 æg
- 200g mel
- 50g kakao
- 1 tsk salt
- 2 tsk bagepulver
- 1½dl mælk
- 6-12 stk AfterEight
Smør og sukker piskes godt sammen, og æg tilsættes.
Det tørre blandes og sies i massen og vendes sammen. Tilsidst tilsættes mælken.
Dejen deles i de 12 forme og ½ stykke AfterEight stikkes ned i midten
Tip: Hvis chokoladen skæres fint på skrå, ser resultatet pænest ud
Bages ca. 15 min. ved 180 grader varmluft
Pebermynte Frosting:
- 100g smør – stuetemp.
- 200g flormelis
- 3 spsk mælk
- ½ tsk pebermynteessens
- En smule grøn pasta/frugt farve
Alt undtagen farven piskes godt sammen, til en luftig masse. Ca. 5-10 minutter.
Farven tilsættes lidt af gangen, indtil den ønskede mint grønne farve opnåes.
Kommes på sprøjtepose med tyl
Tip: Jeg har brugt Wiltons M1
Frostingen sprøjtes på de afkølede chokolade cupcakes og pyntes på toppen med ½ eller hel AfterEight chokolade.
Rigtig god fornøjelse.