AfterEight Cupcakes

AfterEight er en rigtig “mormor chokolade”, og den minder mig i den grad også om min egen mormor, som tit serverede AfterEight hvis vi var på besøg eller til fødselsdag – og altid helt kolde direkte fra køleskabet. Et dejligt minde!

Kombinationen af den lækre bløde chokoladekage bund. Den friske men cremede pebermynte frosting og det lækre stykke chokolade på toppen, er i mine øjne helt perfekt.

Opskriften den får i her…

 

12 stk. almindelig størrelse

 

  • 90g smør – stuetemp.
  • 150g sukker
  • 2 æg
  • 200g mel
  • 50g kakao
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver
  • 1½dl mælk
  • 6-12 stk AfterEight

Smør og sukker piskes godt sammen, og æg tilsættes.

Det tørre blandes og sies i massen og vendes sammen. Tilsidst tilsættes mælken.

Dejen deles i de 12 forme og ½ stykke AfterEight stikkes ned i midten

Tip: Hvis chokoladen skæres fint på skrå, ser resultatet pænest ud

Bages ca. 15 min. ved 180 grader varmluft

 

Pebermynte Frosting:

 

  • 100g smør – stuetemp.
  • 200g flormelis
  • 3 spsk mælk
  • ½ tsk pebermynteessens
  • En smule grøn pasta/frugt farve

 

Alt undtagen farven piskes godt sammen, til en luftig masse. Ca. 5-10 minutter.

Farven tilsættes lidt af gangen, indtil den ønskede mint grønne farve opnåes.

Kommes på sprøjtepose med tyl

 

Tip: Jeg har brugt Wiltons M1

 

Frostingen sprøjtes på de afkølede chokolade cupcakes og pyntes på toppen med ½ eller hel AfterEight chokolade.

 

Rigtig god fornøjelse.

 

aftereightcup

No Comments

Leave a Comment